← Destek

Hesap ve veri silme

Uygulamada oturum açtıktan sonra Ayarlar → Hesabı sil yolunu izleyin ve onaylayın.

Silinen veriler

Hesap bilgileriniz, oturumlarınız, mesajlarınız, yapay zekâ yanıt bildirimleriniz, hesabınıza bağlı ürün analitiği olay kayıtlarınız ve aktif oturum token'larınız kalıcı olarak silinir. İşlem geri alınamaz.

Önemli: Hesabı silmek App Store veya Google Play aboneliğinizi otomatik olarak iptal etmez. Yenilemeyi durdurmak için önce mağaza abonelik ayarlarından aboneliği iptal edin.

Uygulamaya erişemiyorsanız

gencersalih@gmail.com adresine hesabınızda kullandığınız e-posta ile talep gönderin. Kimlik doğrulamasından sonra talebiniz işleme alınır.

Gizlilik Politikası · Kullanım Şartları